Νέα από την Κυλληνη
Προκηρύχθηκε τελικά και η τρίτη εργολαβία του αυτοκινητόδρομου Πάτρα-Πύργος, συνολικού μήκους 75 χλμ. Πρόκειται για το τμήμα Κυλλήνη-Αμαλιάδα, μήκους 8.900 μέτρων. Φορέας υλοποίησης είναι το υπουργείο Υποδομών, ενώ η δημοπράτηση θα γίνει ...
Εργολαβίες στο Πάτρας- Πύργος
Πρόκειται για το τμήμα Κυλλήνη-Αμαλιάδα μήκους 8.900μέτρων. Φορέας Υλοποίησης του οδικού έργου είναι το Υπουργείο Υποδομών ενώ η δημοπράτηση θα πραγματοποιηθεί στις 14 Ιουνίου 2016. Το κόστος του έργου είναι 46,91εκ.ευρώ (ποσό χωρίς ΦΠΑ).
Πατρών - Πύργου: Στις 14 Ιουνίου η δημοπράτηση του <b>Κυλλήνη</b> <b>...</b>
Προκηρύχθηκε τελικά και η τρίτη εργολαβία του Αυτοκινητόδρομου Πάτρα-Πύργος συνολικού μήκους 75χλμ. Πρόκειται για το τμήμα Κυλλήνη-Αμαλιάδα μήκους 8.900μέτρων. Φορέας Υλοποίησης του οδικού έργου είναι το Υπουργείο Υποδομών ενώ η ...
Αυτοκινητόδρομος Πατρών-Πύργου: Στην αναμονή για τη <b>...</b>
Η IONIANGROUP ανακοινώνει ότι για όλα τα δρομολόγια μετ' επιστροφής στις γραμμές Πάτρα – Σάμη – Ιθάκη και Κυλλήνη – Πόρος (Κεφαλονιάς), ισχύει έκπτωση 20%. Όλα τα δρομολόγια της εορταστικής περιόδου έχουν διαμορφωθεί ως ακολούθως:.
20% έκπτωση από IONIAN GROUP &amp; KEFALONIAN LINES
Στη δέσμευση 53,25 εκατ. για το 3ο τμήμα του Πάτρα – Πύργος (Κυλλήνη – Αμαλιάδα) προχώρησε το υπουργείο Μεταφορών. Το πρώτο τμήμα, το «Δουναίικα – Πύργος», είναι ύψους 67,2 εκατ. και το δεύτερο τμήμα «Αμαλιάδα – Δουναίικα», ύψους 58,4 εκατ.
Δέσμευση 53,25 εκατ. για το 3ο τμήμα του Πάτρα – Πύργος <b>...</b>
Το SPEEDRUNNER III απέπλευσε από την Κυλλήνη με την ταχύτητα του να φτάνει μέχρι και τους 35 κόμβους. Έτσι το ταξίδι Κυλλήνη - Ζάκυνθος διήρκησε μόλις 30 λεπτά! Κατά την άφιξη του ταχύπλοου επικράτησε πανηγυρικό κλίμα στο λιμάνι της Ζακύνθου.
ΘΑΥΜΑΣΜΟ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ Η ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΟΥ
Φωτογραφίες από την Κυλληνη
Τ.Κ. από την Κυλληνη
270 68
Κυλληνη
Ξενοδοχεία
Alexander Apartments Alexander Apartments
Skala
28086 Skala
Skala Hotel Skala Hotel
Skala Kefalonia
28086 Skála
Captain's House Captain's House
Main Street
28086 Skala