Νέα από την Σαμη
Με περισσότερο κόσμο από τα τελευταία τουλάχιστον 5-6 χρόνια, έγιναν χτες η ακολουθία των εγκωμίων και η περιφορά του Επιταφίου στη Σάμη. Όπως κάθε χρόνο έτσι κι' εφέτος, μετά τα εγκώμια, έγινε η περιφορά του Επιταφίου στην πόλη της Σάμης. Εγκώμια ...
Εγκώμια και περιφορά Επιταφίου στη <b>Σάμη</b>
Όπως μας ενημέρωσαν από την Levante Ferries, η επιβατική κίνηση είναι αυξημένη τις μέρες αυτές για την Κεφαλονιά και την Ιθάκη αλλά και τη Ζάκυνθο και η ακτοπλοική γραμμή Πάτρα – Σάμη Κεφαλονιάς – Πισαετός Ιθάκης εμφανίζει για την Μ. Παρασκευή και ...
Μεγάλη η πληρότητα στη γραμμή Πάτρα - Κεφαλονιά - Ιθάκη με το <b>...</b>
Η IONIAN GROUP αφουγκράζεται καθημερινά τους προβληματισμούς των Κεφαλλονιτών και βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ένα πάγιο αίτημά τους για απευθείας σύνδεση της Σάμης – Πάτρας, και όχι μέσω της Ιθάκης, το πραγματοποίησε.
Αλλαγές στα δρομολόγια Πάτρας-<b>Σάμης</b> από την Ionian Group
Η IONIANGROUP, αφουγκράζοντας καθημερινά τους προβληματισμούς των Κεφαλλονιτών, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ένα πάγιο αίτημά τους για απευθείας σύνδεση της Σάμης – Πάτρας, και όχι μέσω της Ιθάκης, το πραγματοποίησε.
Ξεκινά η απευθείας σύνδεση της <b>Σάμης</b> με την Πάτρα
Η IONIANGROUP ανακοινώνει ότι για όλα τα δρομολόγια μετ' επιστροφής στις γραμμές Πάτρα – Σάμη – Ιθάκη και Κυλλήνη – Πόρος (Κεφαλονιάς), ισχύει έκπτωση 20%. Όλα τα δρομολόγια της εορταστικής περιόδου έχουν διαμορφωθεί ως ακολούθως:.
20% έκπτωση από IONIAN GROUP &amp; KEFALONIAN LINES
Ο 28χρονος ηθοποιός και η συνομήλικη του καλλονή, μοντέλο στο επάγγελμα, φαίνεται πως πλέον δεν είναι μαζί. Την είδηση, δημοσίευσε πρώτο το «People», αναφέροντας πως ο δεσμός τους ξεκίνησε το Φθινόπωρο του 2014, δίχως όμως να έχει happy end.
[Usay]: Τίτλοι τέλους για το ζευγάρι της showbiz
Φωτογραφίες από την Σαμη
Τ.Κ. από την Σαμη
280 80
Σαμη
Ξενοδοχεία
Ourania Studios Ourania Studios
Sami
28080 Sami
Pantelatos Studios Pantelatos Studios
Agias Efimias Str
28080 Sami
Staggia Studios Staggia Studios
M.Alexandrou 40
28080 Sami