Νέα από την Κρουσωνασ
Για τους... μυημένους στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής η έδρα και όσα ματς δώσεις σε αυτήν είναι ικανή να σου δώσει όχι μόνο τη σωτηρία αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμη και το πρωτάθλημα αναλογικά βέβαια με τη συνέπεια που θα δείξεις και στα εκτός ...
Ο ΠΑΟΚ θα τα δώσει όλα στο φινάλε του πρωταθλήματος της Γ εθνικής για να μείνει στην κατηγορία, όπως τόνισε μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 ο τερματοφύλακας της ομάδας Μανώλης Καλογεράκης.
Καλογεράκης: «Ο <b>Κρουσώνας</b> άργησε να κάνει το RESTART του»
Μία άνετη νίκη για την Τριγλία Ραφήνας με σκορ 2-0 επί του ΠΑΟ Κρουσώνα, με τον Θωμά Βασιλείου να είναι ο σκόρερ και των δύο τερμάτων για την μεγάλη ομάδα της Ραφήνας. Με αυτό το αποτέλεσμα η Τριγλία παραμένει στην δεύτερη θέση με διαφορά έξι ...
Νίκησε και τον <b>Κρουσώνα</b>
Ακάθεκτος συνέχισε ο ΟΦΗ, που αν και δεν έπιασε καλή απόδοση, κατάφερε να περάσει από την έδρα του ΠΑΣ Κρουσώνα και να επικρατήσει με 1-2. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι αιφνιδίασαν την ομάδα του Ηρακλείου, ανοίγοντας το σκορ στο 29' με τον Ζανελάρη.
ΠΑΟ <b>Κρουσώνας</b> - ΟΦΗ 1-2
Μάλιστα στην προσπάθεια για τον εντοπισμό του, συμμετέχουν και απλοί χωριανοί αλλά και μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Κρουσώνα που αγωνιούν μαζί με τους συγγενείς του ενώ τις προηγούμενες ημέρες, έρευνες έκαναν και οι Εθελοντές Σαμαρείτες.
... ΟΦΗ και του ΠΑΟΚ προκειμένου ο Κομνηνός, που αποτελεί ένα ατόφιο ταλέντο, να παραχωρηθεί στον Κρουσώνα προκειμένου να μην χάσει προπονήσεις και παράλληλα να αποκτήσει εμπειρίες παίρνοντας χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.
Πήρε Κομνηνό ο <b>Κρουσώνας</b> – θέλει και Κοντογιάννη
Φωτογραφίες από την Κρουσωνασ
Τ.Κ. από την Κρουσωνασ
700 01
Κρουσωνασ
Ξενοδοχεία
Aetovigla Guesthouse Aetovigla Guesthouse
Main Street
70001 Kroussonas Heraklion
Pervola Pervola
Sarchos Krousona
70013 Krousón
Viglatoras Viglatoras
Sarchos Maleviziou
70013 Sarchos